Sport

2015.09.01. 10:06

Jól sikerült a fiatal vízilabdások főpróbája

Balatonfűzfő – Egy második és egy ötödik hellyel „melegítettek” a kezdődő szezonra a Balaton Vízilabda Klub korosztályos csapatai.

Heffler Péter

Remekül kezdte a 2015-2016-os idényt a Balaton Vízilabda Klub gyerek korosztályú csapata, akik szombaton a III. Kolossa István meghívásos tornán szerepeltek Vácon. A 2001-ben és később születettek számára kiírt egynapos megmérettetésre a Nagy Dominik, Holubecz Barnabás, Bendicsek Bálint, Papp Levente, Fejes Milán, Horváth Zsombor, Németh Balázs, Schreiner László, Schreiner Dávid, Varga Klaudia, Brodmann Marcell, Petrohai Bence, Bátai Zsolt összetételű, Kerekes Csongor vezette csapat utazott. A bajnoki szezonra való felkészülés főpróbájának szánt mini-tornán a Balaton-partiak előbb szoros csatában felülmúlták az OSC csapatát, majd a Sportligetet is, és csak a döntőben szenvedtek vereséget a nagyobb erőkből álló, házigazda váciakkal szemben.

Második lett a váci tornán a BVK gyerek korosztályú csapata (Fotó: Balaton Vízilabda Klub)

Vasárnap a BVK gyerek II. korosztályú együttese is vízbe ugrott Vácon, már a 2003-ban és később születtek számára rendezett tornán, ahova a balatonfűzfőiek egy jóval fiatalabbakból álló csapattal érkeztek, mint ami a versenykiírásban szerepelt. A csoportbeli, Angyalföldi Sportiskolától és az OSC-től elszenvedett két vereséget követően, az Octopus ellenében aratott magabiztos győzelemnek köszönhetően végül az ötödik helyen végzett az Éri Mátyás, Szabó Bence, Kiss Dániel, Brodmann Máté, Kiliti Bence, Marosi Bálint, Nagy Benedek, Ficsor Csenge, Kővári Máté, Kővári Dominik, Forgács Kata, Csomai Dominik, Póta Dániel, Vingli Ákos összetételű együttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!