Sport

2016.12.17. 12:33

Izgalmas, ötgólos meccset nyert a Tihany

Veszprém - Nem akármilyen találkozón gyűjtötte be a pontokat a Tihanyi FC a futsal NB II-ben.

Horváth Gábor

A veszprémi Március 15. úti csarnokban pályára lépő tihanyiak azt az 5 Stars SE-ét fogadták, amely három ponttal előttük állt a futsal NB II nyugati csoportjának tabelláján.

A házigazda az ötödik percben egy öngóllal hátrányba került, de még az első játékrészben sikerült fordítania. A második félidő azonban vendéggóllal kezdődött, újra nyílt volt a meccs. Németh Gábor alakulatának végül sikerült ismét betalálnia, majd az újonc meg is védte előnyét.

Ezzel a nyolcadik helyen álló Tihanyi FC beérte pontszámban vetélytársát, a félszigetiek legközelebb január 13-án lépnek pályára, megint otthon szerepelnek majd, de akkor az alsóörsi sportcsarnok lesz a helyszín.

A tihanyiak sorozatban második 3:2-es sikerüket aratták
Fotó: Balogh Ákos

Tihanyi FC-5 Stars SE

3:2 (2:1)

Veszprém. Tihanyi FC: Jónás - László, Kovács, Dévényi, Horváth. Csere: Pálfi, Mária, Németh, Mühlbauer, Mits, Imreh. Gólszerző: Horváth (11.), Kovács (20.), László (32.), ill. Imreh (öngól, 5.), Garamszegi (24.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!