Sport

2017.02.07. 14:14

Iváncsik Gergő nem lesz többé válogatott!

Veszprém - Iváncsik Gergő, a Telekom Veszprém legendás balszélsője lapunknak jelentette be, hogy nem lép többet pályára a nemzeti válogatottban.

B. Virág Rita

Iváncsik Gergő tizenhét éve kézilabdázik Veszprémben és abban az esztendőben, amikor a királynék városába került, a magyar válogatottban is bemutatkozott.

- Jól emlékszem az első alkalomra, 2000. nyarán Hajdú János szövetségi kapitánynál léptem először pályára a válogatottban - kezdte Iváncsik Gergő, aki tagja volt ugyan a januári franciaországi világbajnokságon hetedik helyen végzett magyar csapatnak, de csak tartalék volt, egyetlen mérkőzésen sem szerepelt.

- Nem így képzeltem az utolsó perceimet a válogatottban, nem így szerettem volna visszavonulni. Egyedüli balszélsőként talán joggal bizakodtam, hogy még a régi társakkal utoljára pályára léphetek, de aztán kint szembesültem a ténnyel, hogy tartalék lettem - mondta a balszélső, aki több mint 260-szor húzhatta magára a válogatott szerelést, többek között olimpiai negyedik helyezett is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!