Sport

2017.05.20. 19:24

Iváncsik Gergő, Gulyás Péter, köszönjük!

Veszprém - Könnyfakasztó pillanatokkal ért véget a Telekom Veszprém idénybeli utolsó hazai mérkőzése a Mol-Pick Szeged ellen, amit a hazaiak 23:17-re nyertek meg.

B. Virág Rita

A lefújást követően a Iváncsik Gergőt és Gulyás Pétert a társaik vállukra vették és úgy vitték körben a küzdőtéren. Közben az O-szektorosok: "Geri, Gulyi" rigmust skandáltak. Minden jel arra utal, hogy a két klasszis utolsó hazai mérkőzését játszotta a Veszprém Arénában, bár ezt még senki nem erősítette meg és senki nem jelentette be.

Iváncsik Gergő és Gulyás Péter egyaránt tizenhét évet húzott le veszprémi színekben. Sok nagy csatát megélt játékosok, akik mindketten megérdemelnének a magyar bajnoki arany mellé, az idén egy BL-győzelmet is.

Többen könnyeikkel küszködve nézték a megható pillanatokat, ahogy társaikkal ölelkezve gyakorlatilag elbúcsúzott Veszprémtől, a közönségtől Iváncsik Gergő és Gulyás Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!