Sport

2017.06.06. 06:41

Íme az utolsó válogatott - Duplázókat hagytunk ki

Veszprém - Ebben a szezonban utoljára játszottunk Bernd Storckot, azaz állítottunk össze futballválogatottat. Olyan sok gól és remek egyéni teljesítmény született, hogy az összes duplázó játékos be sem fért a keretbe.

Horváth Gábor

Az utolsó fordulót játszották az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokságban.

Az Ugod SE megtette kötelességét, hozta a három pontot, 7:1 arányban győzte le a Magyarpolányt, de lehet, hogy ez kevés lesz a bennmaradáshoz. Zsirai Dániel volt a meccs legjobbja, háromszor is a kapuba talált, mellett Vesztergom Józsefet válogattuk be az év utolsó Napló-csapatába.

Márton Gábor (jobbra) ismét befért, a visszavonuló úrkúti remekül játszott a Balatonfüred ellen

Fotó: Balogh Ákos

 

Haman Sadjo ismét csapata vezérei közé tartozott, a csetényi futballista két gólt is vállalt a Gyulafirátót ellen 4:2-re megnyert találkozón.

A tihanyiak kiütéses sikerrel zárták le a szezont, az újonc remekül szerepelt (negyedik lett) és ezt koronázta meg a Péti MTE elleni 10:1-es meccs. A hazaiaktól a háromszor eredményes Pass Balázs teljesítményét emeltük ki.

Az Úrkút SK 1:1-re végzett az ezüstérmes balatonfürediekkel. A hazaiaknál remek produkcióval búcsúzott a visszavonuló Márton Gábor, Pávlicz Péter pedig a 88. percben egyenlített.

A bajnok Perutz FC 8:0-s győzelemmel ünnepelt hazai közönsége előtt, a szenvedő fél a bronzérmes Fűzfői AK volt. A pápaiak közül ketten is dupláztak, Szép Dániel és Bolla Gergő két-két találattal zárt.

Márki Dávid szintén kétszer talált a kapuba, a Balatonalmádi SE így verte 2:0-ára az Ajka Kristályt.

A PV 2000 Öskü FC fontos sikert aratott, 7:0-ra győzte le az FC Zirc-Dudart, s ezzel bebiztosította megye I-es tagságát. A hazaiak közül az egész csapat dícsérhető, nekünk viszont választanunk kellett, Kalapács Ádámot és Lóczi Róbertet emeltük ki.

A gólkirályi címet Venczel Zoltán érdemelte ki, a pápai támadónak nem jött össze a félszáz találat, így is dupla annyit (49 gól) lőtt, mint a második helyezett tihanyi Gál Krisztián (24). A harmadik helyen Segő Márton (Balatonfüred, 22) végzett.

 

Kapus

Kalapács Ádám (Öskü FC)

 

Hátvédek

Márki Dávid (B.-almádi)

Lóczi Róbert (Öskü FC)

Márton Gábor (Úrkút SK)

Bolla Gergő (Perutz FC)

 

Középpályások

Pávlicz Péter (Úrkút SK)

Vesztergom József (Ugod SE)

Haman Sadjo (Csetény)

Szép Dániel (Perutz FC)

 

Csatárok

Zsirai Dániel (Ugod SE)

Pass Balázs (Tihanyi FC)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!