Sport

2017.04.24. 08:19

Íme, a forduló legjobbjai! - foci Megye I.

Veszprém - Az Úrkút SK jelezte, hogy még nem mondott le a dobogó harmadik fokáról. Az idegenben hat gólig jutó csapatból hárman is bekerültek a 24. forduló válogatottjába az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokságban.

Horváth Gábor

Az Ugod SE az utolsó percben mentett pontot a Balatonalmádi SE otthonában (2:2). Ez mindenképpen szép teljesítmény volt a sereghajtótól, amelynek kapusa, Porcelán Kristóf remek védésekkel tartotta versenyben csapatát.

A tihanyiak megszakították rossz sorozatukat, kemény meccsen, 2:0-ra legyőzték az Ösküt. A hazaiai alakulatból a második gólt szerző Nemes Ádám játéka ért nálunk kiemelést.

Az Úrkút SK 1:1-es első játékrészt követően a második félidőben átgázolt (1:6) a Devecseren. A sokszoros bajnok idegenben mutatta meg, hogy még nem mondott le a harmadik hely megszerzéséről, az úrkútiak közül Pávlicz Péter duplázni tudott, a középpályás mellett Lang István és Márton Gábor kapott helyet a forduló válogatottjában.

Kovács Kálmánnak nagyszerű szezonja van, a Fűzfői AK-t erősítő támadó két gólt lőtt (ez volt sorozatban a harmadik meccs, amelyen duplázott!) a Péti MTE otthonában (0:3). Csapattársa, Balatoni Sándor is kiemelkedően futballozott a találkozón.

A pápaiak ezúttal úgy arattak magabiztos sikert (5:0), hogy rendkívül gyenge első félidőt (0:0) produkáltak hazai környezetben a Zirc-Dudar ellen. Szünet után aztán beindult a pápai támadóhenger, amelyet Venczel Zoltán hajtott. A leendő gólkirály két találata mellett az előkészítésből is kivette részét.

Nagyon értékes három pontot gyűjtött be a Magyarpolány, amely Molnár Péter mesterhármasával kezdte a Csetény elleni, idegenbeli találkozót. Az 5:1-re nyerő Polányból a rengeteget dolgozó Magyar Attila érdemelt még kiemelést.

Jó kis meccset játszott az éllovas Balatonfüredi FC a Gyulafirátót otthonában. A hazaiak megnehezítették a Balaton-parti együttes dolgát, de a BFC - amelynek második gólját Lattenstein Norbert szerezte - végül 3:0-al behúzta a pontokat.

Az úrkúti Lang István (bordó mezben középen) jó teljesítményt nyújtott a Devecser otthonában
Fotó: Nagy Lajos

A 24. forduló Napló-válogatottja:

Kapus:

Porcelán Kristóf (Ugod)

Hátvédek:

Lang István (Úrkút SK)

Márton Gábor (Úrkút SK)

Magyar Attila (Magyarpolány)

Balatoni Sándor (Fűzfői AK)

Középpályások:

Pávlicz Péter (Úrkút SK)

Nemes Ádám (Tihanyi FC)

Molnár Péter (Magyarpolány)

Lattenstein Norbert (B.-füred)

Csatárok:

Kovács Kálmán (Fűzfői AK)

Venczel Zoltán (Perutz FC)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!