Sport

2015.06.02. 14:10

III. Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Foci Kupa

Igazi fociidőben rendezték meg a III. Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Foci Kupát, a Veszprémi Foci Centrum és Utánpótlás Sportegyesület műfüves pályáin 2015. június 2-án.

A megmérettetésen összesen nyolc csapat indult, melyek az igazgatóság, a hivatásos tűzoltó-parancsnokságok állománytagjaiból, valamint a Sümegi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóiból tevődött össze. A tornán az első helyezést az Ajkai Hivatásos tűzoltó-parancsnokság csapata érte el, második lett a Veszprémi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság által delegált csapat, valamint harmadikként végzett a Badacsonytomaji Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata. A „Legjobb Kapus” címet az Pétfürdői HTP állományába tartozó Pilka Zsolt tű. főtörzsőrmester vihette haza. Az ajkai hivatásos tűzoltóságon szolgálatot teljesítő Klespitz Gábor tű. zászlós nyerte el a „Gólkirály” címet, a „Mezőnyjátékos”elismerést pedig a Badacsonytomaji HTP állományába tartozó Kiss Márton tű. törzsőrmester vehette át. Az okleveleket és az érmeket Miskolczi Tibor tű. ezredes, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese adta át.

Fotó: Csonka Patrícia tű. hdgy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!