Sport

2017.06.02. 18:40

Igazi élet-halál küzdelem lesz - A Komárom csapatát fogadja a VLS

VESZPRÉM Saját kezében van a sorsa a bennmaradásért küzdő VLS Veszprémnek. A bakonyi alakulat a már biztosan kieső Komárom VSE alakulatát látja vendégül a harmadosztályú pontvadászat utolsó játéknapján. A sorsdöntő mérkőzést vasárnap 18.00 órai kezdettel tekinthetik meg a szimpatizánsok.

Bényi Kálmán

Az előző fordulóban a Videoton II otthonában folytatta remek tavaszi szereplését a veszprémi alakulat (1:2).

- Sima mérkőzésnek indult, az utolsó húsz perc azonban nagyon melegre sikeredett - kezdte visszatekintőjét Orbán Tamás, a veszprémiek vezetőedzője, majd hozzátette: - A találkozót jól kezdtük. Bár mezőnyben az ellenfelünknél volt többet a játékszer, de nekünk Bognár révén kétszer is sikerült a kapujukba találnunk. A fekete leves csak ezután következett. A 68. percben ellenfelünk egy jogosan megítélt büntetőből szépített, sőt a szabálytalankodó Dobsát a játékvezető kiállította. Ettől kezdve a fiatal fehérváriak vérszemet kaptak, és teljesen beszorítottak minket a kapunk elé. Komoly helyzetet, azonban nem tudtak kialakítani. Összességében elmondható, hogy egy sima mérkőzést tettünk nehézzé magunknak. Rendkívül fontos három pontot szereztünk, mert, így a sorsunk a saját kezünkben van.

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság zárófordulójában a veszprémi focisták azt a Komáromot fogadják, amely már biztosan kieső helyen
végez.

- A mi szemszögünkből élet-halál harc lesz a találkozó, míg az ellenfelünk már tét nélkül, felszabadultan játszhat. Ettől függetlenül győzelmet várok a fiúktól és azt remélem, már az összecsapás elején eldöntjük a három pont sorsát. Hazai pályán remek a mérlegünk, ezt szeretnénk újabb sikerrel megfejelni - húzta alá Orbán Tamás.

A Veszprém nem számíthat piros lap miatt Dobsára, és többen is sérüléssel bajlódnak, Kókány, Simon és Bognár, ám ők mindannyian szeretnének pályára lépni a sorsdöntő ütközeten.

Az NB III-as mérkőzésre ingyenes lesz a belépés, hiszen nagy szüksége van a VLS-nek minden szurkoló támogatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!