Sport

2016.09.30. 15:10

Hová tűnt a veszprémiek góllövő cipője?

Veszprém - Továbbra sem találják a góllövő cipőt a megyeszékhely labdarúgócsapatánál. Nyolc mérkőzés alatt mindösszesen egyszer sikerült a hálóba találni a veszprémi támadószekciónak. A rossz szériát szombaton, hazai környezetben, az Andráshida alakulata ellen törnék meg a Lantai-tanítványok.

Bényi Kálmán

Az előző hétvégén a bajnokaspiráns Kaposvár vendégeként szenvedett simának tűnő vereséget (3:0) a VLS Veszprém.

- A végeredmény nem tükrözi hűen a mutatott játékot - kezdte értékelését Lantai Balázs, a VLS vezetőedzője, majd hozzátette: - Egy bravúros eredményt szerettünk volna elérni a Rákóczi ellen. Az első félidőben minden esélyünk megvolt rá, hogy borítsuk a papírformát. Sok helyzetet dolgoztunk ki, kétszer hibáztunk a kapussal szemben százszázalékos ziccerben. A kimaradt lehetőségek megbosszulták magukat, és a hazai pálya minden előnyét élvező vendéglátók végül háromszor mattoltak minket. Összességében csak dicsérni tudom játékosaimat, mindent megtettek a siker érdekében, de rajtuk kívül álló okok miatt ez nem sikerülhetett.

Szeretné végre megtörni a nyeretlen sorozatot a VLS   Fotó: Penovác Károly

Az eddig elért eredmények azt mutatják, hogy még nem sikerült felvenniük a magasabb osztály fordulatszámát az újonc veszprémieknek. Egy aprócska győzelem viszont nagy lökést adhatna az együttesnek. A Tarr Andráshida SC elleni, soron következő mérkőzés kitűnő alkalom lehet a várva várt három pont megszerzésére.

- Az andráshidai csapat jelenleg a középmezőny tizenegyedik helyét foglalja el. Feltérképeztük őket, ismer-jük a támadójátékukat, döntő lesz, hogyan tudjuk majd semlegesíteni gyors csatáraikat. A szimpatizánsaink biz-tatására most nagyon nagy szükségünk van. Remélem, hogy minél többen teszik tiszteletüket szombaton a stadionban, és a mérkőzés végén együtt örülhetünk majd a régóta várt sikernek. Sérülés miatt Farkas, Gulyás, Burcsik és Domján játékára nem számíthatok - zárta mondandóját a továbbra is rendkívül bizakodó Lantai mester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!