Sport

2017.01.14. 13:56

Hótakarítás után kiütés

Balatonfüred – Két számjegyű gólterméssel kezdte az esztendőt a balatonfüredi labdarúgócsapat. A másik meccs elmaradt.

Horváth Gábor

Elkezdődött a Téli-kupa labdarúgó felkészülési sorozat, amelynek első mérkőzését Balatonfüreden rendezték. Jókora késéssel, a városra előző nap zúduló jelentős hómennyiséget akkor kezdték el letakarítani a műfüves játéktérről, amikor már a meccsnek kellett volna mennie.

Ami késik, nem múlik, a megye I-ben szereplő Balatonfüredi FC és a megye II-es Tótvázsony végül lejátszotta felkészülési találkozóját.

A fehér mezes Balatonfüredi FC magabiztos sikerrel kezdte a felkészülést
Fotó: Balogh Ákos

A fürediek ott folytatták, ahol tavaly abbahagyták, az első liga veretlen listavezetője kitömte a Tótvázsonyt. Miskei István és Sergő Márton egyaránt három-három gólt vállalt az össztermésből.

Eredmény: Balatonfüredi FC-Tótvázsonyi SE 10:0 (5:0). Balatonfüred. Jv.: Szalai A. Balatonfüredi FC: Kós - Emperger, Mátó, Pranjko, Reznyák, Tóth G., Fogarasi, Rápó, Sergő, Krén. Csereként lépett pályára: Miskei, Garics. Tótvázsonyi SE: Pék - Mekler, Steierlein, Horváth G., Husvéth, Bálint, Szabó M., Nemes, Deák, Vodenyák Á., Báder. Csere: Balogh, Mayer.

Gólszerzők: Miskei 3, Sergő 3, Reznyák 2, Tóth G., Rápó.

A játéknap másik találkozója, a Balatonfüredi USC-Balatonalmádi SE meccs elmaradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!