Sport

2015.05.22. 18:27

Hollandia: érmek és csúcsok

Veszprém - Csanádi Jánosné három arany mellett egy ezüstöt szerzett, illetve kettő országos és egy holland csúcsot is megdöntött Eindhovenben.

Heffler Péter

Még el sem kezdődött az úszók számára fő verseny-időszaknak mondható nyári szezon, Csanádi Jánosné, a Veszprémi RSE versenyzője máris komoly eredményekkel hallatott magáról. A szenior úszó nemrég tért vissza Eindhovenből, ahol nyolc ország százhetvenegy klubjának összesen nyolcvanöt versenyzője állt rajtkőre három nap alatt. - Európa egyik legjobban megrendezett versenyén vehettem részt, nagyon precíz szervezéssel találkoztam, szinte percnyi pontossággal be tudták osztani a futamokat - árulta el Csanádi Jánosné.

Csanádi Jánosné négy érmet hozott haza Eindhovenből
Fotó: VRSE

A veszprémi sportolónő teljesítményével a népes mezőnyből is ki tudott emelkedni. Négy versenyszámban ugrott medencébe, amiből hármat meg is nyert, így 200 méter mellúszásban saját országos csúcsát megjavítva csapott célba, míg 200 méter vegyesen holland rekordot döntve nyert. 100 méter mellen szintén nem talált legyőzőre, ellenben 50 méter mellen be kellett érnie egy második hellyel és egy országos csúccsal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!