Sport

2015.04.25. 18:39

BFC: nincs mentség arra, ami történt

Balatonfüred – Hiába kezdett remekül, nem szerzett pontot a Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III 24. fordulójában.

Horváth Gábor

Újbuda–BFC 3:2 (2:2)

Budapest, 50 néző. V.: Bogár. Újbuda FC: Székely – Patkós (Horváth, 65.), Khiesz, Laki, Hanák, Kovács, Menyhért, Turi (Nyéki, 75.), Lettrich, Farkas (Karacs, 46.), Skriba. Edző: Pári Sándor. Balatonfüredi FC: Megyeri – Szöllőskei, Benkó, Domján, Kőbányai, Switzer (Horváth, 66.), Simon, Szabó, Nagy, Gubicza, Pavlitzky. Edző: Földesi Károly. Kiállítva: Szabó a 85. és Pavlitzky a 90. percben.

Nagyon jól kezdtek a fürediek, hiszen a 11. percben Gubicza beadása kipattant a védőkről, de Pavliczky 12 méterről a kapuba bombázott, 0:1. A 26. percben a jobb oldali vendég támadás fejeződött be góllal, a hazai védők hibáját kihasználva Nagy R. lőtt a kapu közepébe, 0:2.

Továbbra is a BFC irányított, de a helyzetek már kimaradtak. A 42. percben bal oldali beadás után a középre kifejelt labdát Kovács 23 méterről bombázta a füredi kapuba, 1:2. A 43. percben lesgyanús helyzetből egyenlített az Újbuda . A füredi védők reklamálva leálltak, Lettrich és Skriba pedig összehozta az egyenlítő gólt, 2:2. A 76. percben egy hosszú kiugratásra nem jött ki a füredi kapus, a partjelző intésére várt, és a labdát elérő Skriba 10 méterről lőtt a kapuba, 3:2. Már nem tudott újítani a BFC, ráadásul Szabó és Pavliczky is piros lapot kapott.

Földesi Károly: – A 40. percig jól játszottunk, ami utána történt, arra nincs mentség.

Tudósított: Fülöp Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!