Sport

2017.02.07. 17:45

Hétvégén már finálé

Várpalota - A hétvégén befejeződik a városi teremlabdarúgó-bajnokság. Némi meglepetésre az eddig hibátlan Kutyaütők csapata nem döntőzhet.

B. Virág Rita

A helyosztókkal folytatódott a várpalotai teremlabdarúgó-bajnokság. A hétvégi döntőben a Napoli és a Sirocco mérkőzhet meg egymással, miután utóbbi 2:2-es döntetlenre végzett az addig hibátlan Kutyaütőkkel, majd büntetőkkel 5:4-re nyert. Előbbi pedig 3:2-re verte a Blue Angelst.

Hétvégén már a helyosztókat rendezik Várpalotán, a finálét február 11-én 19.15 órakor tartják a Gál Gyula Sportcsarnokban Fotó: Penovác Károly

Az Eldorádó 8:3-ra verte a Csavargókat, a Flamengó 4:1-re az Ősit, így a két győztes játszik majd az ötödik helyért, a vesztesek pedig a hetedik helyért. A Barcelona 5:2-es sikerével a kilencedik helyért folytathatja, a Hajmáskér pedig a tizenegyedik helyért focizik tovább. Ugyanezen az ágon a Diófa Santos 2:1-re nyert a Hungária ellen, előbbi játszik a Barcelonával, utóbbi pedig a Hajmáskérrel.

Alsóházi eredmények: El Madrid-Satelit 0:1, Bűn Beam-Black Horses 5:8, San Siró-Tijuana 3:1, Bermuda- Select Team 2:2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!