Sport

2015.09.03. 12:14

Hétszer találtak a hálóba az ajkai hölgyek

Ajka - A címvédő NLC Ajka magabiztosan győzött a női megyei labdarúgó bajnokság szezonrajtján. A csapat meg sem állt hét találatig.

Horváth Gábor

Balatonfűzfőn kezdte a 2015/2016-os szezont az ajkaiak női csapata. Gyenese Csaba tanítványai magabiztos sikert arattak a harmadik fordulóból előrehozott mérkőzésen.

Eredmény: FAK–NLC Ajka 0:7 (0:3)
Balatonfűzfő, 30 néző. V.: Bagó.
Gól: Korcsmáros, Laczkó (2), Belovics (2), Szabó, Simon.

A hazaiak lelkesen vetették magukat küzdelembe, de a nagyobb játékerőt képviselő Ajka már a 15. percben megszerezte a vezetést és végig a kezében tartotta a meccset. A találkozó hajrájára ráadásul a Fűzfői AK el is fáradt.

A címvédő így három pontot gyűjtött a szezon első találkozóján.

A bajnoki címvédő ajkai együttes győzelemmel kezdte az új szezont, Balatonfűzfőn nyert simán (Fotó: NLC Ajka)

Az ajkaiak az előző idényben nagy fölénnyel, 46 pontot szerezve szerezték meg az aranyérmet. A második helyen a Tapolca (39 pont), a harmadikon pedig a Balatonfüred (38 pont) végzett.

A 2015/2016-os idény a következő hétvégén kezdődik. Az első forduló párosításai, szombat, 15.00: Bakonynána–Nyárád. Vasárnap, 10.00: FAK–Gyulafirátót, Devecser–Csetény, Veszprém–NLC Ajka, 11.00: Balatonfüred–Tapolca.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!