Sport

2016.08.29. 12:16

Hazai mérkőzés van soron

Folytatja feszített tempóját a Telekom Veszprém kézilabda csapat, kedden 18:00-kor a Balmazújvárost fogadják.

Piltman-Horváth Barbara

Szombaton még Cegléden léptek pályára Nagy Lászlóék, kedden este azonban már újra a Veszprém Arénában játszanak. A vendégcsapat az előző szezont a hetedik helyen zárta, miután a Komlót is legyőzte az alsóházi rájátszásban. A játékosaik között találunk ismerőst is, többek között Teodor Paul kapust és Marinko Kekezovics is őket erősíti.

A Balmazújváros sikeres felkészülési tornát is maga mögött tudhat, az MSK Povazskát, az U21-es algír válogatottat és a nyíregyházi SN-t is maga mögé utasította a IV. Kőnig tornán. A veszprémiek még a felkészülés közepén vannak, az ötödik bajnoki mérkőzésre az előrehozott szezonkezdés miatt kerül sor.

A Javier Sabaté irányította csapat ugyanis a 2016/17-es szezonban nem csak a K&H Ligában indul, de címvédőként szerepel a SEHA Liga kiírásban is, valamint nem titkolt cél, hogy ezúttal a Bajnokok Ligája serlegés is elhódítsák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!