Sport

2016.05.20. 15:50

Három mérkőzés elég lesz-e?

Balatonfüred - A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában, szombaton 18.00 órától a Csepel alakulata vendégeskedik a sereghajtó Balatonfüredi FC-nél.

Bényi Kálmán

A múlt heti játéknapon a Tatabánya otthonában maradt alul (3:2) a Balaton-parti gárda.

- Jól kezdtük a mérkőzést, már a 6. percben sikerült vezetést szereznünk. Az örömünk azonban nem tarthatott sokáig, ugyanis ellenfelünk három perc alatt, egy fejes- és egy átlövésgóllal megfordította az eredményt (2:1). A második játékrészben Baldauf kiállítása miatt húsz percet emberhátrányban játszottunk, ezt ellenfelünk könyörtelenül ki is használta (3:1). A találkozó lefújása előtt még sikerült gólt szereznünk, de a találat már csak a végeredmény kozmetikázására volt elegendő - értékelte a bányászvárosban történteket Lantai Balázs, a BFC vezetőedzője.

A piros-fehér csíkos mezben játszó BFC már nem számolgathat, három mérkőzése maradt, hogy kivívja a bennmaradást (Fotó: Zwicker Tamás)

A szakvezető hétvégi ellenfelükről elmondta:

- A Csepel három hellyel van előttünk a tabellán, de a tavaszi szezonban ők sem je-leskednek a pontgyűjtésben. Összességében: egy verhető ellenfél érkezik hozzánk, akik ellen más eredményt nem is tudok elfogadni, csak a győzelmet. A képlet egyszerű, három mérkőzésünk van még hátra, és ezekből a találkozókból kell annyi pontot gyűjtenünk, ami elegendő a harmadosztályú tagságunk megtartásához. Sérülés miatt Switzer és Vágner, míg eltiltás miatt Somodi és Baldauf játékára nem számíthatok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!