Sport

2017.05.04. 14:10

Hagyományteremtő emlékversenyt tartottak

Veszprém - Gál Károly születésének századik évfordulója alkalmából rendeztek asztalitenisz versenyt a megyeszékhelyen.

Horváth Gábor

A veszprémi asztalitenisz elismert személyisége, Gál Károly emlékére rendeztek versenyt a Noszlopy iskolában. A Veszprémi Asztalitenisz SE által szervezett viadalon két kategóriában (igazolt, amatőr) álltak asztalokhoz az indulók. A mintegy félszáz fős mezőny a helyiek mellett budapesti, győri, dunaújvárosi és maglódi játékosokból tevődött össze.

A mérkőzések színvonalasak és sportszerűek voltak, a legjobbak serleget, díszoklevelet és pénzdíjat vehettek át. Az utóbbit (100 ezer forint összdíjazást) Gál Ottó ajánlotta fel, Gál Károly fia a verseny végén reményét fejezte ki, hogy sikerül hagyományt teremteniük és következő években is megtartják az emlékviadalt.

Eredmények, igazolt: 1. Tanczer Csaba (Veszprémi Rendőr SE), 2. Hermann József (Maglódi TC), 3. Illés Mihály (Ajkai Bányász SK) és Nyúl Christian (Balatonalmádi AK). Fair Play-díjban részesült: Antal Zoltán (Széchenyi István Egyetem SE Győr). Amatőr: 1. Kovács Gábor (Herend), 2. Ivanics Milán (Veszprém), 3. Kun Tibor (Ajka) és Vincze Krisztián (Veszprém). Fair Play-díjban részesült: Szücs László (Veszprém).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!