Sport

2015.05.20. 12:31

Győzelemmel tisztelegtek a csapattársak a nagyteveli fiatalok emléke előtt

Nagytevel - A Nagytevel SE labdarúgócsapata először lépett pályára azután az autóbaleset után, amelyben három helyi fiatal, a 20 éves Máté, a 18 éves Patrik és a 14 éves Zalán vesztette életét.

Horváth Gábor

– A csapat utoljára búcsúzott az elhunytaktól, akik már fentről kísérték figyelemmel a mérkőzést, emléküket a szívünkben örökké őrizzük. Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik részt vettek a fiatalok ünnepélyes gyászszertartásán – fogalmazott a nagyteveliek technikai vezetője, Nagy László.

A megye IV-es csapat győzelemmel tisztelgett az elhunytak emléke előtt.

Nagytevel–Ganna 2:1 (1:1)

Nagytevel. Vezette: Babos Tibor. Gól: Szabó Balázs (27), Molnár Tamás (61), illetve Magyar Márió (22).

Nagytevel: Nagy Gábor – Szabó Dávid, Bódai Attila, Szabó Ádám, Bábits Balázs – Iván Márk (Szalai János), Molnár Tamás, Farkas Péter (Bábits László), Nagy Tibor (Dózsa Péter) – Szabó Balázs, Vörösvári Zsolt. Ganna-Döbrönte: Árvai Tamás – Szántó Szilárd, Hardi Zoltán, Brunner Sándor (Czigler László), Harmati Szabolcs – Rózsa József, Magyar Márió, Vereb Gergő (Cseke Tamás), Cserkuti Sándor – Nagy Benjámin, Németh Péter (Ács Dávid Tas).

Jó játékvezetői és asszisztensi közreműködéssel küzdelmes mérkőzés alakult ki. Hazai helyzetek ellenére az ellenfél szerzett vezetést, de fordított a Nagytevel. A 89. percben kapusuk 11-est hárított. Jók: Nagy Gábor, Molnár Tamás, Szabó Balázs, illetve senki.

Kapcsolódó anyagok:

Halálos baleset Nemesszalóknál - Három fiatal vesztette életét

Két futballcsapat is gyászol

Rendőrök járőröznek Nagytevelen, de nincs bosszúhangulat

Soha nem heverik ki a tragédiát, pedig fiuk túlélte a balesetet, ám három barátja meghalt

Nemesszalóki baleset - Elvitték a rendőrök Dávidot

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!