Sport

2015.10.06. 16:55

Futsal: A veszprémi csapat alapembereit nélkülözi

Veszprém - A bajnoki címvédő otthonában lép pályára az 1. Futsal Club Veszprém, amely ezer sebből vérzik, ennek ellenére ígéri: nem lesz könnyű préda.

Horváth Gábor

A bajnoki címvédő Rába ETO otthonában lép szerda este pályára az 1. FC Veszprém a futsal NB I negyedik fordulójában.

A negyedik fordulóban rendezik a meccset, de a pontvadászat már a szezon elején összekuszálódott, hiszen a bakonyiak a harmadik, a Bajnokok Ligájában remeklő győriek pedig csak a második összecsapásukon szerepelnek most. Az 1. FCV a nyitányon vereséget szenvedett, a Dunaújváros ellen maradt alul, legutóbb viszont javított és magabiztos játékkal fektette két vállra (5:1) a Rubeola FC Csömört.

A veszprémi együttes legutóbb magabiztosan nyert, de most sokkal nehezebb feladat előtt áll, a bajnok otthonában szerepel (Fotó: Penovác Károly)

A Rába ETO eddigi egyetlen meccsén 13:1 arányban győzte le a fővárosi Déli FC-t.

– Tisztában vagyunk vele, hogy milyen csapat otthonában lépünk pályára. A győriek remek csapatot alkotnak, játékosaik képzettek – válaszolta lapunk érdeklődésére Madarász János. A veszprémiek szakvezetője hangsúlyozta: ellenfelük sokat tud erről a játékról és BL- szereplése ide, vagy oda, véleménye szerint fáradtságról nem lehet majd beszélni esetükben.

– Az ETO tavaly óta erősödött és toronymagas esélyese a bajnoki aranyéremnek. Nálunk sajnos meghatározó játékosok hiányoznak, de nyilván nem kikapni megyünk. Igyekszünk minél jobb teljesítményt nyújtani – fogalmazott a szakember.

A veszprémiek nincsenek könnyű helyzetben, hiszen csapatkapitányuk továbbra sem áll rendelkezésre. Tatai József hónapok óta maródi, csütörtökön műtik. Mellette Bánfalvi Balázs és Schmidmajer Ádám is sérültlistán van, Boromisza Gábor pedig eltiltott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!