Sport

2016.08.22. 12:24

Futball megye I: a második forduló válogatottja

Veszprém - A FAK, az Úrkút és a Tihany is két-két játékossal képviselteti magát a labdarúgó megyei első osztály második játéknapjának legjobbjai között.

Horváth Gábor

A pápaiak fontos találkozót nyertek, a Balatonalmádi otthonából hozták el a három pontot (0:1), a vendégektől Somogyi Richárdot válogattuk be a forduló csapatába.

Az Ajka Kristály szomszédvári derbit nyert, a Devecser elleni találkozón Bakos Arnold szerezte meg a vezetést csapatának, amely végül 2:1 arányban diadalmaskodott.

Eheti csapatunk szélső hátvédjei Fűzfőről kerültek ki, a FAK hazai pályán 1:0-ra verte a csetényieket, Szabó Patrik és Nyári Dániel is remek teljesítményt nyújtott.

Az ösküi Takács Dávid a 93. percben mentett pontot Várpalotán, a rangadó 2:2-re végződött.

Az úrkútiak az első fordulóhoz hasonlóan ismét 3:1-re nyertek, ezúttal idegenben szereztek három pontot, a Péti MTE alakulatát fektették két vállra magabiztosan. Tróbert Attila és Márton Gábor kiemelkedett a mezőnyből, nemcsak jó játszottak, eredményesek is voltak.

Az Ugod értékes pontot szerzett, 0:0-ra végzett Balatonfüreden. A vendégek szervezetten védekeztek, kapusuk, Samu Dávid magabiztosan védett.

Az újonc Tihany hátrányból fordítva nyert (2:1) a Gyulafirátót otthonában, Varga Győző egyenlített, a győztes gólt Stáhl Krisztián szerezte. Bencsik Dávid a hajrában egyenlített, a Magyarpolány megszerezte első pontját, az FC Zirc-Dudar nem bírt az újonccal (1:1). Az osztály góllövőlistájának élén két kör után hét kétgólos játékos áll: Pallaga István, Mátó Gergő, Dávid Ádám, Venczel Zoltán, Zám Attila, Piri Ottó, Osvald Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!