Sport

2017.02.03. 17:01

Fontos megállónál a Hoya Pannon Egyetem Veszprém

Veszprém - Nagy lépést tehet az alapszakasz megnyerése felé a Hoya Pannon Egyetem Veszprém NB I/B-s alakulata, amennyiben győzelemmel tér vissza a TF Budapest csapatától.

B. Virág Rita

Komoly rangadó vár a listavezető Veszprémre, hiszen a negyedik helyezett TF Budapest már több értékes trófeát is begyűjtött hazai pályán. Épp ezért egyáltalán nem veszik félvállról a találkozót a bakonyiak, legalább olyan elánnal készülnek, mint két hete a listavezető Oroszlány ellen, ahol óriási meccsen tudtak diadalmaskodni (80:87). Aztán következett egy könnyed siker a Budafok ellen (82:62), miközben az Oroszlány kikapott Bonyhádon (92:85).

A veszprémiek légiósának, Pavlovicnak a jó teljesítményére nagy szükség lesz a Tehetséges Fiatalok  Budapest csapatánál Fotó: Balogh Ákos

- Agresszív kosárlabdát játszanak a fővárosiak, kijönnek egész pályára védekezni, s ebből adódóan minden riválist a végsőkig űznek-haj-tanak. Gondolom, nem lesz könnyű mérkőzés és szép sem, de a célunk természetesen, hogy idegenben is nyerjünk - hangsúlyozta Mérész Csaba, a Hoya szakvezetője.

A tréner kifejtette, tanítványai jó formában vannak, s bizakodva mondta, hogy a fontos meccseken mindig átérzik annak súlyát.

- Tudom, hogy maximálisan odateszik majd magukat, és mindent megtesznek a hőn áhított sikerért - mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!