Sport

2017.04.28. 17:50

Folytassa, FC Ajka! - Ismét hazai pályán szerepel Bücs csapata

AJKA - Folytatná jó sorozatát az FC Ajka, amely egy ligacsapatot fogad a labdarúgó NB III 29. fordulójában. A Gyirmót FC Győr II lesz az FC Ajka ellenfele vasárnap (15.00) a labdarúgó NB III-ban

Horváth Gábor

.A harmadik helyen álló ajkaiak a múlt héten egyik leg-erősebb vetélytársukat, a Csornai SE-t fektették két vállra magabiztosan (2:0).- Rendben volt a meccs, amelyet hamarabb is eldönthettünk volna. Jól játszottunk, szervezettek voltunk, persze akadtak hiányosságok, de lépésről lépésre haladunk előre - válaszolt lapunk megkeresésére Bücs Zsolt.Az FC Ajka vezetőedzője természetesen szeretné, ha csapata továbbra is ezen az úton haladna.

- A ligacsapatoknál mindig az a kérdés: ki játszik vissza az NB I-es keretből? Ha sokan, akkor sem fogunk elkeseredni. akkor azt kell megoldani. A Gyirmót II szervezett csapat, nem rugdossa el a labdát, le kell őket támadnunk, és az adódó helyzeteket minél hatékonyabban ki kell használnunk.

Reméljük, minél többen kilátogatnak a stadionba, hiszen múlt héten szurkolóink is elége-dettek voltak a mutatott teljesítménnyel - mondta Bücs Zsolt.A gyirmótiak a kilencedik helyről várják a találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!