Sport

2016.08.18. 19:37

Fókuszban a védekezés

Veszprém - Mezőkövesden folytatja a magyar bajnoki szereplését a Telekom Veszprém csapata.

Piltman-Horváth Barbara

A férfi kézilabda K&H Liga első fordulójában a Balatonfüredi KSE-t fogadta az immár Telekom Veszprém néven indult csapat. A legerősebb kerettel felálló hazaiak álmos kezdés után a védekezés feljavításával tudták megfordítani a mérkőzést a második félidőben, így várhatóan a Mezőkövesd ellen is a hátsó sornak lesz majd szerepe a meccs végeredményének alakulásában.

A veszprémi újonc Dragan Gajic és Ancsin Gábor a szerdai mérkőzésen is szerepelt, várhatóan a vasárnapi ellenfél otthonában is pályára fognak lépni. A Mezőkövesd az előző szezont Skaliczki László vezetésével a nyolcadik helyen zárta, idén a játékosból edzővé avanzsált Molnár Ferenc vette át a szakmai irányítást.

A felkészülés során hazai pályán döntetlent játszottak a B. Braun Gyöngyös együttesével, a legutóbbi edzőmérkőzésen azonban, szintén a Gyöngyös ellen, már sikerült nyerniük is. Ambiciózus, hajtós fiatal gárdára kell majd számítania a veszprémi csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!