Sport

2015.11.30. 14:05

Foci megye I: Kuti bombázott, Farkas triplázott

Veszprém - A bombázó palotai, a mesterhármast szerző almádi és a „rutinróka” csetényi egyaránt szerepel a labdarúgó megye I 16. fordulójának válogatottjában.

Horváth Gábor

Az Úrkút remek második félidőt produkálva fektette két vállra (4:2) az Ösküt. A címvédő nyolc perc alatt rámolt be négy gólt, ebből kettőt a csereként beszálló Imre Péter vállalt magára. Rajta kívül Szalai Szabolcsot emeltük ki a hazaiaktól.

Az éllovas Veszprém ezúttal 7:1 arányban érvényesítette a papírformát, az ellenfél az Ugod volt. Márkus Márk már a 14. percben betalált, és ehhez a 64. percben még egy gólt hozzátett.

A rutinos róka Gersics József nemcsak jól irányította a csetényi védelmet, hanem még eredményes is volt a Gyulafirátót ellen 3:0-ra megnyert találkozón.

A szezon legjobb játékával nyert (4:1) a Péti MTE ellen az Ajka Kristály, amely hazai környezetben már egy éve veretlen. Krén Ákos kezdte a gólgyártást, a középpályás mellett Ménes Balázst válogattuk be csapatunkba.

A Tapolca nem tudta begyűjteni a három pontot (1:1) a Pápa ellen, de a 92. percig nyerésre állt a fegyelmezetten védekező és kontrázó együttes, amelyből Major István kapus teljesítményét emeltük ki.

A várpalotai Kuti Dániel egy távoli bombával állította rá csapatát a siker útjára: a VBSK gól nélküli első félidő után végül simán, 4:0-ra nyert a Peremarton ellen. Az utolsó találatot a védő Janás Géza szerezte.Hajdú János duplájával fordított és nyert a Fűzfői AK a Herend otthonában.

A Balatonalmádi gólzáporos győzelmet (5:4) aratott Devecserben, a vendégek a játékszervezés mellett mesterhármast jegyző Farkas László vezetésével loptak értékes három pontot.

A góllövőlista jelenlegi állása: 1. Korpos Tibor (Úrkút) 17 gól, 2. Horváth Benjámin (Gyulafirátót) és Venczel Zoltán (Pápai Perutz FC) 15–15, 4. Burcsik Martin és Szabó Patrik (mindketten Veszprém) 13–13, 6. Hajdú János (FAK) és Horváth Valentin (Veszprém) 12–12.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!