Sport

2015.06.20. 10:45

Fiatal vívók bajnoksága

Balatonfüred - Egyéniben közel hatszázan léptek pástra az utánpótlás párbajtőrözők 2014/2015-ös országos bajnokságán, amelynek a balatonfüredi sportcsarnok adott otthont.

Az OB 2014/2015 Olimpici GP programja az egyéni versenyszámok mellett csapatviadalokat is kínált, utóbbiban több mint száz együttesben közel négyszáz vívó szerepelt. A mezőny hat napon át küzdött a legjobb helyezésekért a Balaton Szabadidő-központban. Az indulók, lányok és fiúk négy korcsoportban (törpici, gyermek, újonc és serdülő) mérték össze tudásukat. Az Sz-L Bau Balaton Vívóklub versenyzői ezúttal is jól teljesítettek. Fekete Ádám egyéni és a törpici csapat aranyérme mellett még négy érmet szereztek.

A legjobb megyei eredmények, törpici, fiúk, egyéni: 1. Fekete Ádám, 2. Németh Zétény (mindketten Sz-L Bau Balaton Vívóklub). Csapat: 1. Balaton (Fekete Ádám, Németh Zétény, Kaló Ádám, Szi-Miklós Gergő). Lányok, csapat: 2. Balaton (Kovács Bianka, Pátri Maja, Salamon Réka, Simon Zsófia).

Gyermek, fiúk, csapat: 3. Balaton (Kauker Domonik, Kovács Benedek, Kovács Dániel, Raffai Kristóf).

Serdülő, fiúk, egyéni: 2. Nagy Géza (Balaton). Csapat: 2. Balaton (Csere Bence, Cséri Soma, Gárdos Tamás, Nagy Géza).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!