Sport

2016.04.22. 07:32

Fiatal asztaliteniszezők

Noszlop – Öt megye nyolc sportegyesülete mérte össze ügyességét a XIX. Noszlopy Gábor Kupa ifjúsági asztalitenisz-versenyen – tájékoztatta lapunkat Felső Sándor polgármester.

Penk Tímea

Az újonc szám huszonegy nevezője közül legjobb eredményt Straubinger Balázs ért el, aki a Fastron AC Tolna játékosa. Második lett Gonda Bendegúz, harmadik Marton Milán és Molnár Ádám. A serdülő kategória huszonnégy indulója közül Pad Franciska ért el első helyezést, aki a Bányász SK Ajka csapatában versenyez. Második lett Straubinger Balázs, harmadik Marton Milán és Sándor Kinga. Az ifi korosztályban tizenegy versenyző indult, első helyezést ért el Szollár Zsófia a Győri Elektromos Vasas SK tagjaként. Második lett Galarits Márton, harmadik Pad Franciska és Sándor Kinga.

Fotó: Noszlopi önkormányzat

A csapatverseny végeredményei szerint a Győri Elektromos Vasas SK 20 ponttal végzett az első helyen. Második lett 19 ponttal a Bányász SK Ajka, harmadik a Fastron AC Tolna csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!