Sport

2016.10.20. 11:44

Félig haza mennek

Veszprém - Ha esetleg a THW Kiel elleni izgalmak valakinek még nem ajzotta fel az ingerküszöbét, akkor jó hírrel szolgálhatunk, szombaton újabb brutális rangadó vár a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttesére a Bajnokok Ligájában.

B. Virág Rita

A magyar rekordbajnok a Barcelona-Lassa otthonában lép pályára szombaton 19.15 órától.A veszprémi csapat vendégként érkezik, de mégis többen szinte hazatérnek a katalán fővárosba. Barcelonában tizenkét évig légióskodott Nagy László, a Telekom csapatkapitánya, de itt nevelkedett és játszott hosszú esztendőket Cristian Ugalde is.

Veselin Vujovic (balra) közös megegyezéssel távozik a PPD Zagreb éléről
Fotó: Penovác Károly

De a nyáron éppen a Barcelonától érkező Marko Kopljart is említhetnénk, vagy az edzőpárost, Javier Sabatet és Joseph Espar Moyat, akik ebben az egyesületben tanulták a szakmát. A Barcelona jelenleg az A csoport listavezetője, négyből négy sikerrel vezeti a nyolcast, a Telekom harmadik hat ponttal szintén veretlenül két sikerrel és két döntetlennel.

A Flensburg közben megkezdte az ötödik fordulót és izgalmas meccsen 22:20-ra nyert a Wisla Plock ellen. A másik csoportban csütörtökön robbant a bomba, elbocsájtották négy vereség után Veselin Vujovicsot, a PPD Zagreb trénerét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!