Sport

2017.05.18. 13:04

Féktelenül Kölnig - Boldi már nem egyedül bringázik

Veszprém - Tavaly után idén már nem egyedül teker Lőrincz Balázs Boldizsár, aki a Telekom Veszprém szurkolójaként Kölnig teker majd el társaival.

B. Virág Rita

Tavaly Lőrincz Balázs Boldizsár, közismertebb nevén „Boldi” egyedül vágott neki a nem mindennapi, közel 1200 kilométeres távnak, hogy a helyszínen, Kölnben szurkoljon kedvenceinek a Bajnokok Ligája négyes döntőjében.

Az idén viszont már többen is csatlakoznak hozzá: Veszprémből Passauig Jung Andrásné, Erzsikével bringázik, ott pedig Szegedi András és Görög László sporttársak csatlakoznak hozzájuk.

Jung Andrásné lapunknak elmondta, két napig gondolkodott, hogy belefogjon-e a nem mindennapi kihívásba, végül fia unszolására, és az életre szóló élményekért belevágott a kalandba.

Boldi és Erzsike csütörtök reggel indult útnak s naponta 80-100 kilométert szeretne megtenni, hogy június első napjaiban eljussanak a kölni Dómhoz.

Az első etap a legnehezebb a Bakony miatt, ez Győrig tart majd, másnap pedig Bécs a cél

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!