Sport

2016.07.21. 18:30

FC Ajka kontra Veszprém

Ajka - Dinamikus, ötgólos edzőmeccset játszott egymással csütörtökön a két NB III-as rivális, az FC Ajka és a Veszprém.

Horváth Gábor

FC Ajka-Veszprém 3:2 (1:0)

Ajka, 200 néző. V.: Szalai.

FC Ajka: Dénes - Komáromi, Ambrus, Pákai (Fodor, 30., helyette Szabó, 70.), Udvardi Mózes (Juhász, 70.), Udvardi Márk, Tölgyesi (Köles, 63.), Ribarics, Hanzl (Csordás, 30., helyette Szarka, 63.), Rosta (Pavlitzky, 46.), Bencze. Edző: Bücs Zsolt.

Veszprém: Csontos - Domján, Szabó L., Felber, Miskei, Baldauf, Meiczinger, Nacsa, Csordás Máté, Bene, Szabó P. Cserék: Zelizi, Dobsa, Gulyás, Krebsz, Kókány, Gunther, Ács, Burcsik, Balogh, Horváth, Molnár, Sadjo. Edző: Lantai Balázs.

Megyénk két NB-s labdarúgócsapata, az egyaránt a harmadik vonal küzdelmeire készülő FC Ajka és VLS Veszprém csütörtökön egymás ellen folytatta felkészülését.

Mindkét alakulat játékoskeretében rengeteg volt nyáron a változás, az NB II-ből kieső ajkaiak egyelőre előrébb járnak, mint a megye I-ből feljutó Veszprém.

Az FC Ajka szerezte meg a vezetést, a 36. percben remek jobboldali hazai támadásnál Rosta a 16-os sarkánál befelé cselezett és ballal nagy erővel lőtt a léc alá, 1:0.

Az 56. percben Fodor végzett el a jobb oldalról szögletrúgást, remek labdáját Ribarics öt méterről a jobb felsőbe fejelte, 2:0. A 61. percben baloldali nagy bedobás után Csordás Simon estében 10 méterről lőtt a bal alsó sarokba, 3:0.

A 68. percben Kókány baloldali beadását a berobbanó Balogh juttatta a kapu közepébe, 3:1.

A 90. percben a kaputól 20 méterre szabadrúgást végezhettek el a veszprémiek. Gunther nagy erővel lőtte a játékszert a kapu jobb oldalába, 3:2.

A találatok mellett a hazaiak három, a vendégek egy ziccert hibáztak el a lendületes, jó iramú meccsen.

Az ajkaiak szombaton 18 órakor az NB II-es Zalaegerszeg otthonában lépnek pályára edzőmeccsen.

Címkék#foci#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!