Sport

2016.04.30. 18:27

FC Ajka: döntetlen az új trénerrel

Ajka, Csákvár - Hosszú idő után szerzett ismét pontot az FC Ajka a labdarúgó NB II-ben. Az új edző döntetlennel debütált.

Horváth Gábor

Budaörs-FC Ajka 0:0
Csákvár. V.: Barna. Budaörs SC: Szentpéteri - Horváth, Gál, Hegedűs, Ódé – Marques-Ariosa (Bogáti, 52.), Csobánki, Sajbán (Ferkó, 77.), Papp - Csillag, Szabó (Tóth, 72.). Edző: Miskei Attila. FC Ajka: Jánosa - Pákai, Jagodics, Zámbó - Horváth, Kollega (Pál, 46.) - Czár, Petneházi, Nagy – Major (Szöllősi, 61.), Sowunmi (Sóron, 61.). Edző: Lengyel Ferenc.

Thomas Sowunmiék négy vereség után szereztek ismét pontot (Fotó: Penovác Károly)

Lengyel Ferenc először irányította az FC Ajkát, a szakember Artner Tamás távozása után, a hét elején vette át az NB II sereghatóját.

Az első félidőben óvatos játék jellemezte a mecset, de mindkét oldalon akadt helyzet, a hazaiak és a vendégek is vezethettek volna. Szünet után sem esett gól, a Budaörs többet veszélyeztetett, azonban a Veszprém megyei csapat fegyelmezetten futballozott. Az ajkaiak négy (egygólos) vereség után szereztek ismét pontot a bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!