Sport

2016.10.19. 17:25

Ezüstérem a junior ob-n

A Győrszentivánon megrendezett korcsoportos országos bajnokságon és az ausztriai Kremsben lebonyolított nemzetközi versenyen is remek eredményeket értek el a veszprémi judósok.

Bényi Kálmán

Az előző hétvégén a győri városrész adott otthont a serdülő B és junior B korcsoportos országos judobajnokságnak.

A veszprémi színeket két versenyző képviselte a népes mezőnyben. Takács Regő serdülő B korcsoport -45 kilogrammos súlycsoportjában az ötödik helyezést érte el, míg Horváth László Levente junior B korcsoportban a dobogó második fokára állhatott fel.

A veszprémi judósok Ausztriában is kiválóan helytálltak
Fotó: Horváth László

Még ugyanezen a hétvégén az ausztriai Kremsben megrendezett Berger Nachwuch-Cup elnevezésű nemzetközi megmérettetésen próbára tették tudásukat a veszprémi judósok. A megyeszékhely versenyzői remek teljesítménnyel rukkoltak elő. Lőrincze Ditta a +63 kilogrammban, valamint Gazda Patrik a 73 kilogrammos súlycsoportban egyaránt a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel, aranyérmes lett, Hergovics Somának a 60 kilogrammosok erős mezőnyében nem sikerült érmet szereznie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!