Sport

2016.09.19. 08:10

Ezt csinálják utána: huszonnégy perc alatt öt gól!

Veszprém - Egy ember helye nem volt kérdéses a hétvége csapatának összeállításánál, a Kristály, a Rátót és a Perutz is két-két játékost adott a keretbe. Íme, a foci megye I 6. fordulójának legjobbjai!

Horváth Gábor

Az összeállítást természetesen Venczel Zoltánnal kezdjük, a pápaiak támadója mesterötöst szerzett az Öskü elleni bajnokin. Érdekesség, hogy a csatár a 64. és 88. perc között, tehát 24 perc alatt szórta meg a meccs nagy részében remekül védekező vendégeket. A Perutz FC-ből Kovács Szabolcs ismét jól teljesített.

Az Ajka Kristály magabiztos (4:1) sikert aratott a Magyarpolány ellen, Szabó Zoltán kétszer is megzörgette az újonc hálóját, mellette Hauser Rolandot válogattuk be eheti csapatunkba.

A Balatonalmádi szoros küzdelemben fektette két vállra a Devecsert, az 1:0-ás sikerből a kapus Károlyi Attila bőven kivette a részét.

Továbbra is menetel a Balatonfüredi FC, amely ezúttal Várpalotáról hozta el a három pontot (1:2), a vendégek második találatát Tóth Péter jegyezte. Nagy meccset játszott egymással a Tihany és a Fűzfői AK, utóbbi 4:3 arányban győzött idegenben, jelentős részt Farkas Attila duplájának köszönhetően.

Így ünnepeltek a fűzfőiek, a FAK "őrült" meccsen nyert Tihanyban Fotó: Penovác Károly

A Péti MTE fontos pontokat gyűjtött, alsóházi derbin verve a Zirc-Dudar alakulatát. A hazaiknál az egész meccsen remekül futballozó Kazári Gábor már a hetedik percben betalált, de a küzdelem végig szoros volt, 2:1 lett a végeredmény.

A Gyulafirátót-Ugod találkozó első és utolsó gólját is Kovács Krisztián szerezte, a támadó a 88. percben biztosította be a Gyulafirátót szezonbeli első sikerét. A rátótiak nagy csatában, 3:2-re győzték le otthon az Ugodot, a hazaiak hátvédsorában Végh Attila működött kitűnően.

A Csetény nem tudta hazai pályán meglepni az úrkútiakat, a tavalyi ezüstérmes 3:0-ra nyert, Márton Gábor kétszer talált a hálóba.

Kapus

Károlyi Attila (B.-almádi)

Hátvédek

Tóth Péter (B.-füred)

Hauser Roland (Kristály)

Kovács Szabolcs (Perutz FC)

Végh Attila (Gyulafirátót)

Középpályások

Márton Gábor (Úrkút)

Szabó Zoltán (Kristály)

Kazári Gábor (Péti MTE)

Farkas Attila (FAK)

Csatárok

Venczel Zoltán (Perutz FC)

Kovács Krisztián (Gyulafirátót)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!