Sport

2016.08.30. 07:48

Ezt a gólt érdemes megnézni!

Balatonalmádi - Csak eggyel több gól esett, mint kiállítás Almádiban a foci megye III nyitányán. Igaz, az első találatért érdemes megnézni az összefoglalót. Videó!

Horváth Gábor

Balatonalmádi SE II-Márkó 2:1 (1:0)
Balatonalmádi. V.: Bódi.
Balatonalmádi SE II: Kovács G. - Zsemberi, Meiczinger (Kocsárdi), Kalocsa (Gondán), Tomay (Vajai), Szőnyi, Straub (Ihász), Kiss Z. (Győri), Stiger, Szigeti (Halász), Bugovics (Gáspár). Márkó SE: Sári - Bogár, Inzsöl, Hullala, Péntek (Hartmann), Láposi (Bazsó), Palvek (Holler), Bacsák, Kozma, Kneisz, Zagyva.
Gólszerzők: Kiss Z. (2), ill. Kozma.
Kiállítva: Zsemberi (83.), ill. Bacsák (87.).

A Balatonalmádi SE most indított először másodikszámú csapatot, s ennek örömére Kiss Zoltán remekbe szabott góllal indította a Márkó elleni megye III-as derbit. A támadó 16 méterről, fantasztikus mozdulattal emelt Sári hálójába. Kiss a második félidő elején is betalált, Kozma egy szöglet után szépített ugyan, a hazaiak megérdemelten tartották otthon a pontokat. A pályán egyébként végig nagy csata zajlott, mindkét fél megfogyatkozott, a hajrában az ellenfelét nem kímélő Zsemberit és Bacsákot is leküldte a játékvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!