Sport

2016.09.23. 13:34

Ez már nem elég, bravúrra lesz szükség!

Veszprém - Egyre lejjebb csúszik az NB III-as tabellán a VLS Veszprém alakulata. A rossz tendencia megállításához bravúrgyőzelmekre lenne szüksége a megyeszékhely labdarúgóinak.

Bényi Kálmán

A szombati Kaposvár elleni mérkőzés kitűnő alkalomnak kínálkozik a papírforma borítására.

A hetedik fordulóban élvezhette először a hazai pálya minden előnyét a veszprémi foci csapat. A Csepel elleni találkozó, azonban mind színvonalában, és mind a végeredmény tekintetében elmaradt a várakozásoktól.

- Alacsony színvonalú mérkőzésen, szenvedtünk fájó vereséget. - kezdte Lantai Balázs, a VLS vezetőedzője, majd hozzá tette: - A vendégek igazi helyzet nélkül zörgették meg kétszer a hálónkat, ami minket is minősít. Két egyéni hibából kaptunk, két gólt, és mindezt megfejeltük egy kiállítással. Ennyi negatívumot nálunk jobb csapatok sem tudnának elviselni. A hét közi Kozármisleny ellen lejátszott Magyar Kupa-mérkőzésen, az eredmény ellenére (0:3), már voltak olyan jelek, amikre lehet építeni a jövőben.A bakonyiak három döntetlennel, jelen állás szerint a tabella tizenhetedik helyét foglalják el, ami azt jelenti, hogy négy pontra vannak a még bennmaradást érő tizenharmadik helytől.

- Mindenképpen szeretnénk osztályt tartani, de ehhez a már annyit emlegetett bravúrpontokra égetően szükségünk van. A hétvégi Kaposvár elleni idegenbeli találkozót ebbe a kategóriába sorolom - vázolta elképzelését Lantai mester.

- A Rákóczi, tizenhat egységgel második a bajnokságban. Olyan meccsre számítok, mint amilyen az Ajka elleni megyei rangadó volt. Meglepetést szeretnénk okozni, pontért, pontokért utazunk a Somogyi megyeszékhelyre. Sérülés miatt Farkas, Dobsa, és Domján játékára nem számíthatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!