Sport

2016.05.23. 13:52

Elismerés Zentai Tibor edzői munkájáért

Veszprém - Zentai Tibor, a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) dobóakadémiájának szakvezetője kapta az első alkalommal átadott Szabó Ernő-emlékdíjat.

B. Virág Rita

Megtartotta éves, rendes közgyűlését a VEDAC, ahol többek között először adták át a Szabó Ernő-emlékdíjat. Az egykori, kiváló mesteredzőről elnevezett kitüntetést az egyesület működése, tevékenysége, hírnevének és megbecsültségének növelése terén ki-emelkedő érdemeket szerzett személyek munkájának elismerésére alapították.

Szabóné Harlai Katalin javaslata alapján idén Zentai Tibor kapta meg az elismerést. A közgyűlésen Józsa Tamás, a klub elnöke kiegészítette a kiküldött szakmai és pénz-ügyi beszámolót, mely szerint a VEDAC sportszakmailag és pénzügyileg is eredményes évet zárt. Kiemelte, hogy az önkormányzat 2020-ig meghosszabbította támogatási szerződését a klubbal, ráadásul megnövelte a támogatási összeget, így az adott időszakra az egylet működése biztosított.

Az összejövetelnek fontos pontja volt, amikor Németh Attila ismertette a VEDAC stratégiaalkotásának folyamatát, a stratégia legfőbb eleme-it és a megvalósítás operatív részleteit.

Bemutatták még a VEDAC promóciós videóját, mely a Sportok királynője a királynék városában címet viseli.

Hagyományosan a közgyűlés a tavalyi év legjobbjainak elismerésével zárult. Sportolók és edzőik egyaránt jutalmat kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!