Sport

2016.08.31. 14:30

Elindult a szezon

Balatonfűzfő - A BVK két korosztálya egy-egy második, illetve negyedik hellyel indította a 2016- 2017-es szezont a hétvégi, felkészülési kupákon.

Heffler Péter

A fűzfőiek 2000-2001-ben születettekből álló csapata az I. Euroglass-kupán ugrott vízbe, és előbb 10:9 arányban felülmúlta a házigazda ajkaiakat, majd 10:6-ra alulmaradt a Győri Vízilabda Sport Egyesülettel szemben. A Kerekes Csongor, Nagy Dominik, Varga Klaudia, Schreiner László, Schreiner Dávid, Bátai Zsolt, Nagy Zoltán, Kiss Dániel, Petrohai Bence összetételű együttes így a győriek mögött a második helyen zárt, míg Nagy Dominik személyében a torna legjobb kapusát is ők adták.

A BVK 2004-es csapata - Póta Dániel, Maser Márk, Munkácsi János, Szabó Bence, Nagy Benedek, Brodmann Máté, Klespitz Milán, Csomai Dominik, Balogh Zsombor, Kővári Máté, Kiliti Bence, Di Croce Dávid Mattia, Szanyi Dávid, Kiss Barnabás - a váci, IV. Kolossa-kupán szerepelt a hétvégén a házigazdák mellett, a Kiskunfélegyháza VSE, a Zempléni Vízilabda Klub, a Győri VSE és a Buj-ka Sport társaságában.

Nagy Dominik az ajkai torna legjobb kapusa lett  Fotó: Balaton Vízilabda Klub

A Balaton-partiak a csoportmeccsek során nagy csatában, 8:6 arányban maradtak alul a Váccal szemben, míg a KVSE csapatát magabiztosan, 10:6-ra győzték le. A bronzmérkőzésen, egy szintén a végletekig kiélezett találkozón 6:5-re veszítettek a győriek ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!