Sport

2016.09.08. 10:37

Éles József visszatér?

Veszprém - Elképesztő hírt osztott meg lapunkkal Éles József, a Veszprémi KSE NB I/B-s férfi kézilabda együttes vezetőedzője.

B. Virág Rita

A hétvégén indul a férfi kézilabdázók NB I/B-s 2016/17-es bajnoksága. Itt szerepel a Veszprémi KSE alakulata is, amely tavaly újoncként bronzérmet szerzett. A nyáron alaposan átalakult társaság roppant nehéz helyzetbe került, hiszen a kezdő sorból öt játékost elvesztett.

Csirke Balázs, Nicolas Dainese, valamint Kreisz Márk is térdsérülést szenvedett, hónapokra kidőlt a sorból a felkészülés elején, majd Heiczinger Zsolt is a maródiak listájára került, neki az ujja tört el. Lovas Gergőre pedig családi problémákra nem számíthat Éles József.

Éles József Fotó: Penovác Károly

- Ez az évad egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt korábban elterveztük. Több meghatározó emberem nem játszhat hetekig, így az esti edzéseken már nekem kellett beállnom. A vállamat "leporoltam", a lábam viszont már nem a régi. Viszont úgy érzem, ha nagyon nagy a baj, akkor 10-15 percet tudnék vállalni. Negyvenhét éves vagyok, nyilván nem leszek már a régi, de most nem látok más megoldást. Komolyan gondolkodom azon, hogy kikérjem a játékengedélyem - fogalmazott az egykori világválogatott klasszis.

A VKSE szombaton 11 órakor a Március 15. úti sportcsarnokban a Vecsést fogadja. Éles József hozzátette, a szombati nyitányon egyelőre nem fog pályára lépni, de a következő meccseken minden lehetséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!