Sport

2015.05.04. 13:33

Élen végeztek az ajkai utánpótlás rockisok

Ajka – A Dinamik Rock and Roll Club két csapata kapott elismerést a 2014-es évben a pontszerző versenyeken elért eredményeiért – tudtuk meg dr. Horváthné Baráth Piroska edzőtől.

Tisler Anna

Az utánpótlás lányformációk részére a Magyar Táncsport Szakszövetség által szervezett versenyen kapták meg a legjobbak az elismerést. A children kisformációs kategóriában a Candy girls ezüst minősítést vett át. A csapat tagja volt Bárdosi Violett, Bartha Laura, Füredi Flóra, Kiskovács Luca, Rába Enikő, Tordai Luca. A children nagyformációs kategóriában a Kékvillám bronz minősítést kapott. A csapat tagjaként Bárdosi Violett, Bartha Laura, Bókony Sára Laura, Erdélyi Hanna, Fazakas Hanna, Füredi Flóra, Kiskovács Luca, Matyikánics Lili, Pavlik Anna, Rába Enikő, Schell Petra, Tordai Luca érte el a sikert. A versenyzők edzője Matán Szilvia.

A képen a Paradise formációs csoport az elismerő oklevéllel
Fotó: Dinamik RRC

A nemrég lezajlott balatonfüredi versenyen is több érmet szereztek a táncosok. Első helyezést ért el a felnőtt nemzeti kisformáció kategóriában a The Core, második lett serdülő kisformációs kategóriában a Candy, harmadikként zárt serdülő kisformációban a Go Girlz alakulata. A children nagyformáció, a Tip Top tagjai a dobogó harmadik fokára állhattak fel.

A területi ranglista alapján országos versenyekre kvalifikálták magukat a következő formációk: a The Core, a Candy, a Go Girlz, a Tip Top, a Paradise formációk, valamint a Poór Dániel–Lozsi Vivien páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!