Sport

2017.05.18. 14:50

Egyre ügyesebbek és jobbak

VESZPRÉM Nehéz, izgalmas és tanulságos versenyen vannak túl a Veszprémi Úszó Klub szinkronúszói, akik a Magyar Kupán szerepeltek.

Bényi Kálmán

A XXIV. Szinkronúszó Magyar Kupát Szentendrén rendezték meg a közelmúltban. A veszprémi szinkronúszók Aranyossy-Nagy Zsófia vezetőedző irányításával szép eredményeket értek el.

Az első napon Horváth Boglárka és Szöllősi Vivien az utánpótlás kötelező gyakorlatokban 30 helyet ugrott előre, ami az egyik legszebb eredmény volt a hétvégén. Nagy Lili kiváló hozzáállással és maximális akarással teljesített, annak ellenére, hogy ő a korosztály fiataljai közé tartozik. Tulipán Anna elsőéves juniorként szépen helytállt a már tényleg nem egyszerű junior kötelezők versenyében, amit tudott kihozott magából. Krasznai Lilla felnőtt szóló rövidprogramjában ö pontot ugrott előre a korábbi pontszámához képest, ami hatalmas egyéni előrelépés.

Krasznai Lilla a felnőttek között hatalmasat lépett előre, öt pontot javított Fotó: VÚK

- Horváth Boglárka és Nagy Lili duója továbbra is szépen menetel, ezért rájuk különösen büszkék vagyunk - fogalmazott az edző, akinek munkáját Szokoly Réka és Kristóf Julianna segítette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!