Egyetemi regatta másképp

2017. május 19., 20:33 szerző: B. Virág Rita fotós: Pesthy Márton
komment
BALATONALMÁDI Az idén, a megszokottól eltérően, nem a Pannon Egyetem veszprémi és keszthelyi campusainak csapatai mérték össze tudásukat, hanem vegyes összeállítású hajók versenyeztek a Balaton-regattán.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ebben az évben már tizenhetedik alkalommal rendezték meg a Balaton-regattát. A Pannon Egyetem keszthelyi és veszprémi campusainak evezős vetélkedése ezúttal nem a megszokott keretek közt zajlott. A verseny előtt

a sportolókat úgy sorsolták össze, így nem a campusok, hanem a hajók harcoltak egymással.

A csodálatos időben és kellemes környezetben közel kétszázan szurkoltak a partról a tíz plusz egy fős egységeknek.

 

Fotó: Pesthy Márton

Fotó: Pesthy Márton

Königné Dohanics Márta, az esemény szervezője lapunknak elmondta, tavaly a zivataros, viharos időjárás miatt sajnos el kellett halasztani a versenyt. Viszont nem akarták, hogy a regatta kikopjon a köztudatból vagy megszakadjon a hagyomány, ezért az idén, ha a megszokottnál kisebb létszámban is, de megtartották a programot.

A regattán részt vettek a Magyar Evezős Szövetség vezetői is, akik szerint más egyetemek csapataival kibővítve tömegeket megmozgató eseményt lehetne szervezni ebből a programból. Elképzelhető az is, hogy jövőre akár már ilyenformán rendezik meg az evezős viadalt Budataván.

B. Virág Rita

2017. május 19., 20:33 szerző: B. Virág Rita fotós: Pesthy Márton

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...