Sport

2017.01.10. 20:15

Egyáltalán nem kutyaütők

Várpalota - A városi teremlabdarúgó-bajnokságban a felsőházi rájátszásban óriási csata dúl az elődöntős helyekért.

B. Virág Rita

A közel három évtizedes múltra visszatekintő várpalotai teremlabdarúgó-bajnokságban már a nyolcadik forduló következik.

A mögöttünk hagyott hétvége után már körvonalazódnak az erőviszonyok az alsó- és felsőházi csoportokban is.

A várpalotai teremfoci-bajnokságban a Sirocco-Eldorádó rangadó 1:1-es döntetlennel zárult
Fotó: Penovác Károly

A felsőházban, az A jelű csoportban a Kutyaütők makulátlan mérleggel vezeti a csoportját, 12 pontot gyűjtve. A Blue Angels a második (9 pont), a harmadik helyen holtversenyben a Csavargók és az Ősi (8-8 pont) áll. a Diófa Santos és a Hajmáskér egy-egy pontot tudott eddig szerezni. Eredmények: Blue Angels-Ősi 7:2, Csavargók-Hajmáskér 5:3, Diófa Santos-Kutyaütők 1:2.

A B jelű hatosban már nagyobb a tumultus, és négyen még reális eséllyel pályáznak a továbbjutásra. Itt 9 ponttal a Siroccó vezet. Második és harmadik a Napoli és az Eldorado, 8-8 pontot fociztak össze. Hatpontos a Flamengó, két-két egységgel áll a Barcelona és a Hungária is. Eredmények: Eldorado-Sirocco 1:1, Napoli-Barcelona 5:5, Flamengó-Hungária 2:2.

Az alsóházban nyolc gárda csatázik a helyosztós helyekért. Jelenleg a Black Horse vezeti a sort (8 pont), egy ponttal kevesebbet szerzett a a San Siró és a Satelit. Az El Madrid hat pontot, a Tijuana négyet gyűjtött, a Select
Team hármat, a Bermuda egyet, míg a Bűn Team még pont nélküli. Eredmények: Select Team-Black Horse 3:3, Tijuana-Satelit 1:1, El Madrid-Bermuda 3:1, Bűn Team-San Siró 1:5.

A szenioroknál nyolccsapatos a mezőny. Hét kör után a Peremarton és a Konvergál szerezte a legtöbb pontot, 18-18-at. Mögöttük hármas holtversenyben áll 12-12-12 ponttal a Cóma, a Black Horse és az Ősi. A Piranha lemaradt (6 pont), ahogy a Fincsi (3) és a Virtus is (0 pont). Eredmények: Piranha-Cóma 0:4, Black Horse-Konvergál 4:2, Virtus-Peremarton 1:7, Peremarton-Black Horse 3:1, Ősi-Fincsi 2:1. A nyolcadik fordulót a felnőtteknek január 14-én, a szenioroknak január 15-én rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!