Sport

2016.10.21. 17:55

Egy sikernek örülhettek

Balatonfűzfő, Ajka - A győriek túl nagy falatnak bizonyultak a Balaton-partiaknak, akik a Pápai SE ellen már győzni tudtak.

Heffler Péter

Ajkán rendezték a Dunántúli Vízilabda Liga ifjúsági és serdülő korosztályú bajnokságának első fordulóját, ahol a házigazda Cápa Vízilabda Klub és a Pápai SE mellett a Balaton Vízilabda Klub játékosai is vízbe ugrottak.

Kerekes Csongor legénysége a Nagy Dominik, Schreiner Dávid, Barta Bertold, Kurucz Márton, Brodmann Marcell, Bendicsek Bálint, Petrohai Bence, Bátai Zsolt, Schreiner László, Nagy Zoltán, Nagy Benedek összeállításban először a Győri VSE csapata ellen mérkőzött, és szenvedett 14:7-es vereséget a nagyobb erőkből álló győriekkel szemben.

A BVK-s Bendicsek Bálint öt gólt lőtt az első fordulóban
Fotó: archív

A második találkozón végletekig kiélezett küzdelemben a pápaiak ellen már 8:7-re diadalmaskodott a BVK, mely így egy-egy győzelemmel és vereséggel rajtolt el az ifik bajnokságában. A fordulón Bendicsek Bálint öt, Kurucz Márton négy, Nagy Zoltán három találatig jutott.

További mérkőzések: Soproni VSE-CVK 13:9 (Boldizsár Levente 7), CVK-PSE 10:8 (Novák Levente 3, ill. Bencze Ádám 4).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!