Sport

2016.04.26. 17:40

Eddig hibátlan a pápai csapat

Pápa - A negyedik forduló jön a férfi kosárlabda NB I/B 17-24. helyért zajló rájátszásában, ahol a Concordia Motax KC Pápa a Budafokot fogadja.

B. Virág Rita

Vajda József tanítványai eddig nagyszerűen szerepelnek a rájátszásban, háromból három meccset behúztak, ami azt jelenti, hogy a három pont levonás dacára is szinte már biztosan elkerülik a kiesést.

A Pápa legutóbb idegenben aratott értékes sikert, a Budafokot fektette két vállra (69:79). A negyedik körben pedig újra a Budafok lesz az ellenfél. A Concordia Motax KC mestere, Vajda József kiemelte, a múlt heti siker után hazai pályán is mindenképp a győzelem a cél.

- Budafokon jól használtuk ki a magassági fölényünket. Úgy gondolom, erre szerdán is alapozhatunk. Persze a győzelem kulcsa most is a stabil és szoros védekezés lesz. Sajnos még mindig több sérültünk van, akikre biztosan nem számíthatok. Ács, Kacskó és Vukolic továbbra sem szerepelhet - hangsúlyozta a tréner.

A Pápa-Budafok-találkozó 18 órakor kezdődik a pápai városi sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!