Sport

2015.05.20. 14:02

Dartos versenydömping

Veszprém, Zirc - Több helyszínen is remekül szerepeltek megyénk dartsosai az elmúlt időszakban.

Horváth Gábor

A győri ETO-Park volt a házgazdája a WDF XVII. magyarországi versenyének. A több mint 180 indulót felvonultató vetélkedésen Martin Kurecka, a zirci Wings DC osztrák játékosa a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Főtáblára került Tax Tibor (Centrum SE, Veszprém) is, ő végül a tizenhetedik helyen zárt. A női párosok versenyén a veszprémi illetőségű, de győri színekben szereplő Kovács Csilla ezüstérmet nyert.

Veszprém adott otthont az Észak-Dunántúli Magyar Darts Liga soros versenyének. A győzelmet az összetett ranglista vezető Kaufmann Krisztián (Wings DC) szerezte meg a veszprémi Tar Csaba (Centrum SE) előtt. Zirc rendezte a Veszprém Megyei Darts Szövetség steel bajnokságainak harmadik fordulóját. A kilenc fős férfi I. osztályban Kaufmann Krisztián végzett az élen, a második Tax Tibor, míg a harmadik Virág Gábor (Balatonfüredi DC) lett. Az összetettben is Kaufmann, Tax, Virág a sorrend.

Balról: Szabó Zsolt, Bagi János, Tar Csaba és Jánosi Szabolcs
Fotó: Wings DC

A II. osztályban Tar Csaba diadalmaskodott a második helyezett Bagi János (Balatonfüred) előtt, míg a dobogó harmadik fokára a noszlopi Jánosi Szabolcs és Szabó Zsolt (Sport DC) állhatott. Az összetettben Bagi vezet Kőműves Sándor előtt. Őket Jánosi és Tar követi.

A Kaufmann Krisztián Lukács Tamás (Wings) egység győzelmével végződött a párosok vetélkedése, az ezüstérem a Baka János Tax Tibor kettőssé (Sport DC Centrum SE) lett, a harmadik helyen a Bagi János Szabó Zsolt (B.-füred, Sport DC), valamint a Milos Mihály Virág Gábor (Balatonfüred) duó zárt.

Címkék#darts

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!