Sport

2017.04.26. 13:05

Strenner Levente kifogta az aranyérmet

CSOPAK - A Csopak-Paloznak Horgász Egyesület hetedik alkalommal rendezte meg idén a strandfürdő nyugati oldalán a Pintér Imre-emlékhorgászversenyt.

Szendi Péter

Sajnos az időjárás nem volt kegyes a horgászokhoz április 22-én, szombaton. A tizenkét felnőtt és ifjúsági, valamint a két gyermekversenyző a helyenként viharos szélben, tarajos hullámokban mindössze egy halat fogott.

Strenner Levente kapta a gyermekkategória első helyezéséért járó aranyérmet a horgászversenyen Fotó: Szendi Péter

A csípős hideg ellenére a versenyzők becsülettel kitartottak, de eredményt csak Strenner Levente gyermekhorgász tudott felmutatni, így ő kapta a gyermekkategória első helyezésért járó aranyérmet. Vigaszdíjként a nevező versenyzők egy-egy tekercs horgászzsinórt vehettek át. Az egyesület tagjai reménykednek abban, hogy a következő megmérettetésen már az időjárás is velük lesz, és akkor a most ki nem fogott halak is horogra akadnak.

Egyébként jól jelzi a társaság tagjainak összetartozását, hogy április 8-án hagyományos tavaszi közösségi munkán a horgászcsónak-kikötőkben a jég okozta károkat állították helyre. A horgásztanya bokrait, fáit megmetszették, illetve ablakokat festettek. A horgászkikötők körüli területen a levágott nádasban a hulladékot és a szemetet összeszedték. A közösségi munkán 56 fő vett részt. Utána a horgásztanyán a tanyagondnok felesége által készített csülkös babgulyás várta a horgászokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!