Sport

2016.01.13. 10:07

Császár Gábor sem kerettag már

Veszprém - Ugyan január 15-ig kellett volna megnevezni a tartalék játékost az Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatottnak, ám Talant Dujshebajev szövetségi kapitány előbb döntött: az exveszprémi Császár Gábor marad ki a csapatból.

B. Virág Rita

Az első tervek szerint úgy volt, a cserének kijelölt játékos elutazik Lengyelországba és ha szükséges, akkor a csoport mérkőzések után lehetőséghez jut. Talant Dujshebajev azonban megbeszélte Császárral, hogy nyugodtan utazzon haza a családjához, és a dán összecsapás után megbeszélik, szükség lesz-e rá.

Sikerült utolérnünk Sótonyi Lászlót, a válogatott másodedzőjét, aki elmondta, Talant Dujshebajev jelenleg úgy érzi, ez a keret a legalkalmasabb arra, hogy a célokat elérje.

- Most ez tizenhat játékos alkotja a magyar válogatottat. Talant elképzeléseibe ők illenek bele leginkább. Úgy gondolom, a felelősség az övé, és az Európa-bajnokság majd megmutatja, jól döntött-e. Én továbbra is mindenben támogatom és segítem - nyilatkozta a Naplónak Sótonyi László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!