Sport

2016.05.27. 16:45

Csak matematikai esélyük maradt

Balatonfüred - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság utolsó előtti fordulójában, vasárnap 11 órai kezdettel az MTK II csapatánál vendégszerepel a Balatonfüredi FC.

Bényi Kálmán

Az előző hétvégén a Csepeltől elszenvedett vereség (0:1) után már csak matematikai esélye maradt a Balaton-parti alakulatnak a harmadosztályú tagság megőrzésére.

- A mérkőzés előtt mindenki tisztában volt vele, hogy a milyen fontos találkozó vár ránk. Az előre eltervezettekből azonban semmit sem tudtunk megvalósítani, egyszerűen képtelenek voltunk átlépni saját árnyékunkat. Rendkívül körülményesen, kapura veszélytelenül játszottunk. A második félidő elején váratlanul vezetést szerzett a Csepel. Az előny birtokában ellenfelünk teljesen visszaállt a saját térfelére, és az eladott labdáinkból rendre kontrákkal veszélyeztette kapunkat. Az utolsó húsz percben Gólya beállásával a támadójátékunk feljavult, de ez is kevés volt a pontszerzéshez - értékelt Lantai Balázs, a BFC vezetőedzője.

A szakvezető soron következő ellenfelükről elmondta:

- Az MTK II alakulatát jól ismerjük. Információink szerint az első csapatból már minden játékos szabadságát tölti, így minden bizonnyal az alapkerettel fogjuk magunkat vasárnap szemben találni. Nem szabad leírnunk a fiatal budapesti alakulatot, de a mi helyzetünkben csak a győzelem az elfogadható eredmény. Sok a sérültünk, közülük Vágner és Hársfalvi biztosan nem léphet pályára, míg Rápó és Nabil szerepeltetése az utolsó edzést követően dől el.

Címkék#NB III

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!