Sport

2017.03.04. 19:55

Csak így tovább BKSE U23!

Balatonfüred – Újabb, az élmezőnyhöz tartozó gárdát fektetett két vállra a Balatonfüredi KSE U23-as alakulata a férfi kézilabda NB I/B-ben.

B. Virág Rita

BKSE U23-Százhalombatta

32:28 (16:11)

Balatonfüred, 300 néző. V.: Bíró, Kiss. BKSE U 23: ANDÓ 1 - DÉBER 7, Máthé 6 (1), HORVÁTH L. 5, SZÖLLŐSI 3, Kancel 1, Szilágyi 1. Csere: Kiss (kapus), Orbán B. 2, Németh A. 1, Kis, NEMES 5. Edző: Kárpáti Krisztián
Kiállítások: 8, ill. 14 perc.
Hétméteresek: 1/1, ill. 5/5.

Jól kezdett a Füred, ám egy pillanatnyi megingás elegendő volt a vendégeknek a fordításhoz (7. perc: 3:4). Öt perc múlva azonban már újra a házigazdák vezettek, sőt a félidő derekára 10:6-ra állt a meccs. A Százhalombatta persze nem adta meg magát, a 22. percben ismét szoros volt az állás (11:10), de szerencsére a Kárpáti-legénység egy remek sorozattal biztos előnyt harcolt ki az első harminc perc végére.

Fordulás után az első felvonásban látottak megismétlődtek. Hullámzott a játék, hiába vezetett újra és újra négy-öt góllal a BKSE, a szívós battaiak mindig felzárkóztak. A hajrában, két perccel a vége előtt már csak két találatnyi volt a differencia a csapatok között (30:28). Kárpáti edző időkérését követően azonban rendezte sorait a hazai gárda és higgadt megoldásaival behúzta a két pontot.

Minden dicséretet megérdemelnek a balatoniak, kisebb megingásoktól eltekintve végig kézben tartották a mérkőzést. Az újabb sikerrel pedig már hetedik helyen állnak a tabellán. A dobogó egyelőre hat pontos távolságban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!