Sport

2015.07.06. 10:44

Strandkézilabda: címvédés, negyedik helyezés

A női strandkézilabda-válogatott megvédte címét a spanyolországi Európa-bajnokságon. A több Veszprém megyei játékossal felálló férfiak negyedikek lettek.

Horváth Gábor

A hölgyek idén is megcsinálták. A magyar strandkézilabda-válogatott megvédte Eb-címét, a spanyol Lloret de Marban rendezett kontinenstorna fináléjában a mieink Norvégiát győzték le.

Gróz János Európa-bajnok csapata: Gróz Kitti, Csiki Renáta, Zsigmond Adrienn, Kókai Ágnes, Bozsó Nóra Leila, Kretz Fruzsina, Vígh Viktória, Friebesz Fanni, Frigyesi Réka, Fekete Bozsana.

A Balatonfüredi KSE szélsője, Gábori Máté is szerepelt a strandkézilabda Eb-n (Fotó: BKSE)

A több veszprémi nevelésű, illetve a Balatonfüredi KSE-ét erősítő Gábori Mátéval felálló férfiak a bronzéremért mérkőzhettek az Európa-bajnokságon, de alulmaradtak Ukrajnával szemben. Az Eb-címet Horvátország gyűjtötte be.

Csapatunk névsora: Vitáris Norbert, Fehér Mihály, Priczel Bence, John András, Nagy András, Tokaji Roland, Pozsgai Balázs, Vizes Patrik, Gábori Máté, Kun Attila. Szövetségi edző: Gulyás István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!