Sport

2017.03.13. 20:15

Cegléd után Szeged - Momir Ilic és Mirko Alilovic is bekerült a legjobbak közé

Veszprém- A Bajnokok Ligájában a Flensburg ellen aratott csodás szombati győzelem után kedden már a magyar bajnokságban vár a következő feladat a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttesére.

B. Virág Rita

A Flensburg elleni siker nemcsak Veszprémben szólt nagyot. Az Európai Kézilab-da Szövetség (EHF) hivatalos csatornája elkészítette szokásos értékelőjét a hétvégi mérkőzésekről, és a forduló álomcsapatába ismét beválasztották az egyre jobb formát mutató Momir Ilicet. A szerb-magyar klasszis kilenc góllal vette ki részét a Bundesliga-éllovas elleni szenzációs győzelemből. Külön ki kell emelnünk, hogy rendkívül biztos kézzel értékesítette a megítélt büntetőket is, hiszen az ötből ötöt bevágott.

Mirko Alilovic kapus teljesítménye nemcsak az aréna közönségét, hanem a szakértőket is elámította. A horvát hálóőr hajrában bemutatott bravúrja pedig a hét védése címet érdemelte ki.

A Szeged elleni, szombati rangadón is kulcsszerep hárulhat a Telekom Veszprém szerb-magyar balátlövőjére, Momir Ilicre
Fotó: Penovác Károly

Az ünneplést és rövidke szusszanást követően kedden már újabb feladat vár a Telekom Veszprémre, amely hazai környezetben fogadja a jelenleg hetedik helyen álló Ceg-lédet. Persze a legfőbb és legfontosabb találkozó csak eztán következik, szombaton ugyanis az ősi rivális, a Mol-Pick Szeged látogat a Veszprém Arénába. A találkozó 17 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!